I Flex Media er vi 14 talentfulde medarbejdere, og vi er et erfarent videnscenter indenfor DynamicWeb, eCommerce og digital marketing.

DynamicWeb løsninger
Vores eCommerce løsninger er baseret på DynamicWeb, som vi har arbejdet med siden 2007, og vi er DynamicWeb Premium Solution Partner. Vi har et team på 7 programmører, der både arbejder med DynamicWeb frontend, backend og med integrationsløsninger.

I dag leverer vi spændende og innovative løsninger i DynamicWeb, der samler CMS, e-commerce, marketing og PIM. Vi integrerer fx med Business Central, F&O, Dynamics NAV & AX, Visma Business, Dynamics 365, IceCat, Tradeplace og mange andre applikationer.

Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

  • En årelang erfaring med DynamicWeb, der giver jer en lettere hverdag.
  • En strategisk tilgang til jeres digitale tilstedeværelse, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.
  • Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.

Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.

Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds mål om online synlighed og kvalitet samt skabe det bedst mulige udgangspunkt for vækst.

Partner status

Premium solution partner

Certified developers

5

Contact

Kuldyssen 10, 1.
2630 Taastrup, Denmark

(+45)48176666
info@flex-media.dk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing