Kruso er et nordisk tech bureau, der er specialiserede i udvikling af forretningskritiske web platforme og digital rådgivning. Vi har over 20 års erfaring, hvor vi har rådgivet både offentlige og private organisationer som deres digitale partner.

Vi tager en aktiv rolle i vores kunders digitale udvikling og har serviceret et stort antal af nationale som internationale brands med både digitale services og commerce platforme.

Vi er ansvarlige for både nationale og globale commerce-løsninger indenfor B2C såvel som B2B, lige fra luksusvarer og FMCG til industrielle produkter, software og services. Vi står for strategi, ux-design, teknologi, drift og optimering.

Som et af nordens førende tech bureauer er det vigtigt for os, at det vi leverer er af høj kvalitet. Derfor kan vores kunder stole på at de altid bliver behandlet med ekspertise af vores specialister inden for netop den service, der er behov for.

Vi kan godt lide at se tingene ske; at have en digital strategi er afgørende, men vi ved, at den sande værdi først udmønter sig i eksekveringen. Vi forsøger altid at mindske gabet mellem at tale om det og gøre det. Get it right and get it done – that is how we roll.

Vi er problemknusere; som jeres betroede partner (BFF) og team player hjælper vi jer med at få det bedste ud af jeres digitale ambitioner og budget på tværs af strategi, udvikling og drift. Vi tror på, at man kommer længst ved at arbejde i små dedikerede teams, tæt samarbejde og fuld transparens.

Partner status

Premium Solution Partners

Certified developers

1

Website

Contact

Landemærket 10, 6. sal
1119, København, Denmark

45 33 36 44 44
info@kruso.dk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing