Obtain er specialister i Microsoft Dynamics 365, AX og NAV, og fungerer som din ekspert rådgiver, når det kommer til Microsofts ERP-løsninger. 

Obtain Group optimerer forretningsprocesser og resultater med Microsofts Dynamics ERP-systemer; både Business Central, Finance & Operation (Finance & Supply Chain Management), samt AX, NAV og C5, som vi fortsat supporterer. 

På den måde sikrer vi, at du får maksimalt udbytte af dit ERP-system, samt samspillet mellem integrationer til DynamicWebs løsninger. 

Obtain Group har samlet et stærkt team af de bedste konsulenter, arkitekter og programmører, som er specialister i Dynamics D365 applikationer til logistik, distribution, produktion og retail.

Obtain Groups konsulenter har et solidt erfaringsgrundlag, som sikrer, at du som kunde modtager kompetent og pålidelig rådgivning, som sikrer de bedste integrationer med dine systemer. 

Partner status

Business partner

Certified developers

0

Website

Contact

Stensbjergvej 11
4600 Køge
Danmark

+45 72 10 95 00
info@obtain.dk
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing