Hos PicoPublish leverer vi digitale løsninger baseret på komplekse data i tæt samarbejde med vores kunder. Vi yder rådgivning igennem digitaliseringsprocessen, og er eksperter i product information management (PIM), digitale strategier, eCommerce, it-arkitektur og brugervenligt design. Alt dette pakker vi ind i grundig og gennemsigtig projektledelse, med vores kunders forretning og organisation i fokus.

Vores PIM-implementeringer strukturerer og centraliserer jeres produktinformation, understøtter samarbejdet omkring berigelse af produktdata. Det forenkler distributionen af information til relevante kanaler, så I får mere værdi ud af jeres data.

Vi har leveret PIM-løsninger for mere end 70 danske og internationale virksomheder, og arbejder konstant på at være de bedste PIM-konsulenter i branchen. Kort sagt udtænker vi robuste digitale strategier og implementerer komplekse løsninger bygget på data, der indfrier jeres ambitioner.

Med base i Silkeborg løser vi i fællesskab med vores kunder morgendagens digitale udfordringer, og skaber et sundt fundament for digital vækst.

Vores primære forretningsområder er:

• Product Information Management
• E-commerce (webshops)
• Digitale platforme bygget på komplekse data
• It-arkitektur
• Digital transformation

Partner status

Premium solution partner

Certified developers

6

Contact

Stagehøjvej 27E, 8600 Silkeborg, Denmark
+45 70270504
info@picopublish.com

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing