Typiske fordele ved at indføre CPQ-værktøjer som en fuldstændig integreret del af e-handelsplatformen, både i B2B og B2C-scenarier, er:

  • Omsætningen øges med 10 - 40%
  • Margin forbedret med 5 - 10%
  • Salgsomkostninger reduceret med op til 25%
  •  Udnyttelse af produktionskapaciteten forøget med 15-20%

Hurtig tilbagebetaling af investeringen

SolutionSpace CPQ kombinerer styrken af DynamicWeb all-in-one-platformen, PIM-modulet og dets integration til Dynamics ERP med avanceret håndtering af konfigurerbare produkter og tjenester.

Professionelle tilbud genereres øjeblikkeligt i MS Word, Excel eller pdf format med detaljerede tekniske beskrivelser af de endelige konfigurationer, dynamiske tegninger, priser i henhold til aftalen med kunden og med de korrekte kommercielle vilkår hver gang.

SolutionSpace CPQ kan tilføjes for slutkunder som en integreret del af deres webshop og til internt salgspersonale, distributører eller partnere fra DynamicWeb tilbudsportalen for at give salgsledere et overordnet overblik over deres salgs pipeline.


Derudover kan følgende funktionalitet tilføjes:

  • Avanceret Documentation Enginebr> - Kunde- og prospekt database
  • Sales Force Management
  • Partner / Forhandlerportal


SolutionSpace har implementeret omfattende CPQ løsninger til fremstillings- og handelsselskaber i forskellige størrelser og brancher over hele verden. Vi ser stor fordel ved at samarbejde med DynamicWeb og deres partnere for at udvide deres evne til at håndtere selv de mest komplekse produkter og tjenester.

Partner status

Associated partner

Certified developers

2

Contact

Måløv Byvej 229 V 
2760 Måløv, Denmark
+4522366252
info@solutionsspace.dk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing