Vestjysk Marketing

Vestjysk Marketing er i dag et full service webbureau. Vi har siden starten i 1998 fokuseret på at skabe markedsføring, der skaber værdi for dig som kunde. Elementerne og produkterne har udviklet sig meget fra 1998 og til idag. Fra tidligere at have hovedvægten af vores opgaver på tryk så er vores fokus i dag på dine muligheder online. Markedet har flyttet sig, vi er flyttet med. Det eneste der ikke har rykket sig er de værdier vi bygger det hele på.

Vi bygger i dag hjemmesider, webshops, apps og alt andet du skal bruge online. Og vi bygger det på vestjyske værdier: Kompetent og fair behandling, ærlig jordnær dialog og en god pris. Vi indbyder til uforpligtende dialog, men vi forpligter os efterfølgende til at hjælpe dig mod online succes.

Vi tjener penge! Både til dig og til os selv. Alle vores løsninger har det ene simple formål at tjene penge til dig. Enten direkte eller indirekte. Det at vi selv tjener penge er din sikkerhed for at du også fremadrettet har en samarbejdspartner der konstant udvikler sig.

Der ligger avanceret og kompliceret teknik bag alle vores produkter, men vigtigere for dig: Der er mennesker bag! Lad os tage en snak om hvordan vi kan levere en værdiskabende løsning hvor du oplever både teknikken og menneskene.

Partner status

Premium solution partner

Certified developers

7

Contact

St. Blichersvej 1-3,
6950 Ringkøbing, Denmark

(+45)97320108
info@vestjyskmarketing.dk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing