PIM Project Estimator

Har du besluttet, at du vil implementere et Product Information Management system i din virksomhed? Få et overslag over de timer, som et PIM projekt vil tage for din virksomhed.

Udfyld formularen og husk disse vigtige variabler for at få et overslag over antal timer for dit PIM projekt. 

SKU'er: En SKU er en lagerenhed. Det samlede antal SKU'er er antallet af produkter på det laveste niveau, f.eks. varianter, som skal vedligeholdes i PIM.

Produktattributter: En produktattribut er en yderligere egenskab ved et produkt, som ikke er en del af produktbeskrivelsen. Det samlede antal produktattributter er summen af alle attributter på tværs af produktporteføljen.

Hovedgrupper: En hovedgruppe er en produktgruppe, der indeholder undergrupper, som indeholder produkter. Et eksempel på en produkthovedgruppe kunne være "beklædning". 

Undergrupper: Undergrupper: Undergrupper henviser til specifikke grupper inden for hovedgrupperne. I henhold til ovenstående eksempel: Din hovedgruppe er "tøj til mænd". Dine undergrupper kunne så defineres som: skjorter, jeans, jakker osv. 

Produktvarianter: En kombination af produkter, f.eks. produkter med forskellige farver og størrelser. 

Datakilder: Antallet af datakilder, der er relevante for import af produkter/attributter/variantdimensioner til DynamicWeb PIM. Mulige datakilder kan være ERP-systemet, Excel-ark, leverandørdatabaser osv.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing