Udregn din PIM ROI

Overvejer du at implementere et PIM-system (Product Information Management), men er du usikker på business casen?

Er det på tide af optimere din håndtering af produktdata..? 
Har du mange produkter, leverandører og interne "kokke", der håndterer produktinformationer forskelligt, eller får I mange varer retur? Så kunne et Product Information Management System være værd at overveje!

Hvordan udregner du ROI på en PIM-investering? 
Mange virksomheder overvejer at implementere et PIM-system for mere effektivt at kunne håndtere produktdata, samt levere data til samarbejdspartnere, marketplaces m.m. Et spørgsmål, som ligger mange på sinde, er hvordan business casen bag et PIM-system egentlig ser ud, og hvilke variabler der skal tages med i betragtning.

Vi har gjort det nemt for dig! Download vores Excel-template og lær, hvordan PIM kan hjælpe med at reducere dine omkostninger og øge din omsætning.

Har du overvejet DynamicWeb PIM?
Det er hurtigt og billigt at implementere, er web-baseret, og har både frontend- og backend adgang. Det reducerer antallet af applikationer og integrationer, og du slipper derved for unødvendig kompleksitet. Lær mere om DynamicWeb PIM.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing