Digital Dominans
Guiden til ERP, PIM og eCommerce

Den digitale verden er i konstant udvikling, og det kan føles som en udfordrende opgave at navigere i det. Download webinaret og få vores bud på, hvordan du opnår en effektiv harmoni mellem forskellige teknologier.

Det er forståeligt, hvis du har oplevet, at det kan være en udfordring at finde klare svar i den skiftende og komplekse digitale verden. Desværre hjælper det sjældent at tale med specialister. De fleste fokuserer på deres egen lille del af det digitale landskab – og de færreste har overblikket over, hvordan forskellige teknologier integrerer bedst, så du opnår en problemfri og harmonisk teknologisk infrastruktur.

Mangler du ny inspiration og en guide til sømløs integration af teknologier, så er dette webinar noget for dig.

Sammen med vores partnere twoday Co3 og twoday RelateIT deler vi ud af vores viden om sammenhængen mellem ERP, PIM og eCommerce.

Download webinaret og få en introduktion til hvordan du: 

  • Sikrer at du får den digitale løsning, der matcher lige netop din virksomheds behov og digitale visioner. 
  • Implementerer en eCommerce løsning med problemfri ERP og/eller PIM integration. 
  • Undgår det frustrerende scenario med flere leverandører, der kaster bolden frem og tilbage i stedet for at sikre stabil og effektiv drift.

På webinaret får du vores bud på 2 strategiske tilgange, der kan bidrage til at forvandle din teknologiske virkelighed. Få også indsigt i de fire hjørnesten, der danner fundamentet for din fremtidige digitale succes.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing