Din webshop fungerer PERFEKT … eller gør den? Måske det er tid til et eftersyn

Oplever du dårlig performance på din webshop eller vil du bare være sikker på at få det optimale ud af din løsning - så se med her.

5 årsager til dårlig performance i din webshop. 

Hvis din webshop er langsom, tung at arbejde med eller du oplever fejl, er der stor sandsynlighed for, at du er ramt af en eller flere af disse udfordringer. Men fortvivl ikke, for Allan Iversen, DynamicWeb MVP, deler i dette webinar ud af sin viden og guider dig igennem de 5 hyppigste kilder til dårlig performance i din webshop.

3 ting du aldrig må glemme i dit PIM-projektet.

PIM i DynamicWeb bliver ofte etableret som en del af et større webshop-projekt. Men har du så overset dlt det PIM også kan gøre for din forretning? Find ud af det på webinaret, hvor Brian Mikkelsen, PIM konsulent, gennemgår de 3 ting, du måske har overset i dit PIM-projekt. 

5 features alle bør have i sin webshop. 

Sidst men ikke mindst, gennemgår Jacob Johnsen de 5 features, som du med stor sandsynlighed har overset i din implementering. Download webinaret og få DynamicWebs guide til, hvilke features, som alle bør have i sin webshop.

Optimering af din webshop er afgørende for få det bedste ud af din ehandelsløsning. Hvis du ønsker at få din webshop til at syne og fungere bedre, bør du downloade dette webinar. Her får du vores guide til at optimere og forbedre din webshop, så du kan opnå den bedste performance. 

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing