January 30th 2023 | 13.00 CET

DynamicWeb 10 – enterprise ready composable eCommerce

Lær DynamicWeb 10 at kende fra et kommercielt perspektiv, og bliv introduceret til nogle centrale DynamicWeb 10-koncepter. Se også de nyeste funktionaliteter i DynamicWeb 10, og få vores anbefaling til hvordan du positionerer DynamicWeb.

I løbet af de seneste år er ehandel blevet den mest effektive salgskanal, og virksomheder har fået kontakt med deres kunder gennem flere og flere digitale kanaler. At skabe dette sammenhængende eCommerce setup kræver en fleksibel og åben it-arkitektur for at være på forkant med udviklingen.

DynamicWeb 10 er bygget helt fra bunden på .NET med en sammensætbar MACH-baseret arkitektur (Microservices, API-first, Cloud, Headless) til at understøtte en moderne virksomheds ehandels setup. 

DynamicWeb 10 kan enten bruges som en eCommerce suite, der samler CMS, eCommerce, PIM og Marketing i én platform, eller leveres som individuelle API-baserede best-of-breed-løsninger. Uanset hvad, så leveres DynamicWeb 10 med standard connectors til Microsoft Dynamics ERP systemer. 

Download dette webinar, og få en introduktion og demo af DynamicWeb 10.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing