Fordelene ved PIM og B2B ehandel

Lær fra Skoproducenten New Feet og Forrester analytikere, hvordan PIM og Ehandel fuldender og beriger hinanden

Selvbetjening og forhandlerportaler bliver mere og mere en almindelig del af B2B e-commerce. Undersøgelser fra Forrester viser, at 42% af B2B-indkøb allerede nu er selvbetjent, og antallet er stigende.

Hør hvorfor, når Forrester senioranalytikere Joe Cicman og Amanda LeClair deler ud af deres viden om, hvordan Product Information Management og ehandel fuldender og beriger hinanden, så din virksomhed sikrer en bedre købsoplevelse og øgede resultater på bundlinjen.

Sådan har New Feet sikret bedre kundeoplevelse og forhandlersupport
På webinaret møder du også Carsten Dollerup, eCommerce og Marketing ansvarlig hos New Feet, der afslører, hvorfor New Feet har valgt at investere i DynamicWeb PIM, samt hvordan de begyndte deres B2B digitale transformation. 

Hør også, hvordan New Feet har sparet tid og ressourcer ved at sikre nye effektive processer, der understøtter en bedre kundeoplevelse for forhandlerne. Alt sammen ved at accelerere virksomhedens digitale forretning ved at kombinere deres ehandel med en PIM løsning. 

Key takeaways på webinaret

  • Trends og tendenser indenfor B2B ehandel
  • Hvorfor vælger flere og flere virksomheder en PIM løsning
  • Hvordan beriger og fuldender PIM og B2B ehandel hinanden
  • Sådan greb New Feet det an
  • Hvilke resultater New Feet har opnået 

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing