On-demand webinar

Optimering og digitalisering af dit after market salg

Skal du have rustet din organisation med en skarp eksekveringsplan til at højne dit after market sale som f.eks. salg af reservedele og andre suppleringssalg? Så bør du overveje at digitalisere dit after market tilbud.

Flere og flere B2B kunder forventer i dag online adgang til after salgs services. Det giver en god kundeoplevelse, og det er med til at øge din indtjening blandt eksisterende kunder, men også et konkurrenceparameter hos potentielle nye kunder.

Du får en metode til, hvordan du strategisk øger værdien af dine after salg. Med andre ord afdækker webinaret de forskellige indsatser, som B2B virksomheder kan anvende for at øge fortjenesten hos deres eksisterende kunder og samtidig drive vækst i et stagnerende marked.

Download webinaret, hvor DynamicWeb og RelateIT inspirerer dig til at tage skridtet mod en mere effektiv, konkurrencedygtig og succesrig after market forretning.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing