PIM or ERP - Where should you store and maintain product information?

ERP er en standarddel af en virksomheds teknologi stack og bruges ofte til at gemme produktinformationer. Men er ERP nok til at håndtere alle produktoplysninger, og hvordan supplerer ERP og PIM hinanden, og hvad er PIM egentlig?

Alle virksomheder erkender, at kundernes efterspørgsel og forventninger er konstant stigende, og at markedet stadig bliver mere konkurrencepræget. Det er ikke længere nok at give grundlæggende data som f.eks. størrelsesangivelse eller vægt på en vare på et websted. Kunderne vil have flere oplysninger om det, de køber. De ønsker rigere produktdata, og det er her, at PIM- og ERP-løsninger bør arbejde sammen!
 
Et ERP system er ikke designet til at håndtere komplekse produktdata. Men når det integreres med et PIM system, kan du forbedre den overordnede kvalitet af dine data massivt. Det betyder ikke, at et ERP-system ikke er egnet til det, det er bedst til, f.eks. håndtering af transaktioner. Eller at PIM bør erstatte et ERP system. Når disse systemer arbejder side om side, supplerer de hinanden. Med andre ord vil begge systemer hjælpe dig med at skabe bedre produktoplevelser og øge salget.

Spørgsmålet er hvordan, hvilket vi vil se nærmere på i dette webinar.

Download webinaret og bliv klogere på: 

  • Hvordan B2B-kunders adfærd er under forandring
  • Hvordan bliver du en af verdens bedste sælgere?
  • Hvad er PIM og hvorfor  vælge PIM?
  • Fordelingen mellem ERP og PIM?

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing