Tænk stort, men start småt med Swift

Vi ved godt, at en investering i en ny website og webshop løsning kan udvikle sig til lange, komplekse, udfordrende projekter. Se hvordan du kan undgå dette.

Alle med ehandels-ambitioner ønsker sig en standard-løsning, der opfylder alle krav. Den findes typisk ikke. DynamicWeb Swift giver dig en hurtig start på din webshop og muligheden for at udvikle det, der mangler. 

I dette webinar går vi tæt på, hvad Swift kan gøre for dit projekt, din digitalisering og i sidste ende din hverdag. Se hvordan Swift anvendes i  små og simple projekter og som fundament for de store og krævende løsninger. 

Fra ide til prototype med Swift
Et webprojekt starter med en ide til et website eller en webshop. Alle har holdninger, men ingen klare definitioner af løsningen. Så hvad gør du?

Investerer du i et design, eller går du bare i gang? Med Swift kan du begge dele på samme tid. Vi viser hvordan. 

SWIFT er skabt til udvikling
Din løsning kan altid tilpasses og udvikles i Swift. Der er altså ingen grænser for, hvor avanceret din løsning kan blive. Du kan derfor trygt starte dit projekt helt standard, hurtigt og billigt uden at blive låst til faste skabeloner. Sådan ønsker flere og flere kunder at arbejde. Vi viser hvordan.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing