Amazon in Scandinavia - now what?

Få knowhow til at sælge dine produkter på Amazon og vær i stand til at udfordre konkurrenterne online.

Det har i nogle år været en kendsgerning, at Amazon er eller har været på vej ind i Skandinavien. Nu har vi set, at Amazons indtog i Skandinavien ikke blot er rygter, men en afgørende realitet. Amazon.se var den første Amazon-lancering i et nordisk land.

Dette whitepaper er til det skandinaviske marked, hvor Amazon er på vej eller for nylig er kommet til, og hvor du har en webshop. Hvordan påvirker Amazon din forretning, og hvad skal du gøre? Bør du gå med eller konkurrere mod den gigantiske markedsplads?

Skandinaviske virksomheder skal begynde at forberede sig på Amazon. Mange virksomheder har styrket deres ehandelsstrategier og grebet de digitale muligheder. Men endnu flere virksomheder skal i gang med deres digitale transformation og finde deres plads på globale online markedspladser som Amazon for at imødekomme kundernes stigende forventninger til en indkøbsrejse tilpasset deres købsadfærd.

Få knowhow til at sælge dine produkter på Amazon og vær i stand til at udfordre konkurrenterne online.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing