B2B eCommerce Trends for 2022

Dette whitepaper er udarbejdet af DynamicWeb og Sapio research. Vi har gennemført en undersøgelse af 450 B2B virksomheders digitale transformation og disses behov for en ehandelsløsning rundt om i verden.

At få mest muligt ud af eCommerce systemet er blevet enormt vigtigt for virksomheder i de seneste år, især for B2B virksomheder.

I visse kredse hersker der stadig en myte om, at ehandel på en eller anden måde er en niche for B2B virksomheder, men det bliver mere og mere tydeligt, at dette synspunkt er ukorrekt og forældet.

Væksten i B2B ehandel er også blevet styrket af pandemien, idet virksomhederne i gennemsnit rapporterer en stigning på 33 % af deres online salg i dag i forhold til før COVID-19. 

Formålet med at udarbejde denne rapport er at finde ud af, hvordan ehandel giver værdi til B2B virksomhederne: specielt med hensyn til hvordan platformene anvendes i øjeblikket, investeringsplaner for fremtiden og kunde-/leverandørrelationer.

Denne indsigt bør give beslutningstagere, der endnu ikke har udforsket eCommerce i detaljer, mulighed for at træffe en kvalificeret beslutning om præcis, hvad implementering af eCommerce kan give deres B2B organisation.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing