Build v. Buy

Re-platforming af en ehandelsløsning er ikke en nem proces, og hvis du ikke vælger den rigtige software, stagnerer din vækst.

Succesfulde virksomheder møder kunderne, der hvor de er - og det er online! Ligegyldigt, om dine mål er at generere leads, øge kenskabsgraden til dit brand, eller øge dit online salg, så har du brug for en softwareløsning, som kan undersøtte din forretning. 

Men det kan være en svær og til tider uoverkommelig opgave at skulle digitalisere en forretning - eller opgradere den nuværende løsning til en ny og bedre, som har de værktøjer og funktioner, som er nødvendige for at trumfe konkurrenterne. 

Når du planlægger din digitale tilstedeværelse, så er det vigtigt at sammenholde dine langsigtede mål med dit nuværende budget. At vælge en ny digital platform er ikke nogen nem beslutning, og et forkert valg kan stagnere have alvorlige konsekvenser for din omsætning. 

I dette white paper præsenterer vi argumenterne for og imod at bygge din egen custom ecommerce løsning eller købe en færdig og gennemtestet løsning fra en erfaren leverandør.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing