D2C eCommerce in Manufacturing

Dette white paper undersøger, hvordan en Direct-to-Consumer-model styrker produktionsvirksomheder. Få indsigt i både fordele og ulemper

I dag forventer kunderne at gå direkte til kilden, når de undersøger produkter og tjenester, eller når de køber et bestemt mærke. Ifølge Forbes har B2B-købere allerede foretaget 12 onlinesøgninger og er 57% af vejen gennem salgstragten, før de starter en egentlig dialog. Desuden har Salesforce undersøgt, at 76% af forbrugerne forventer, at virksomhederne forstår deres behov og forventninger.

Ved at sælge direkte til forbrugerne får producenterne en bedre forståelse af deres kunders behov og får mere kontrol over deres brand og kundeoplevelse.

I dette white paper vil vi dække D2C for producenter, fordelene og udfordringerne, de vigtigste overvejelser og hvordan man kommer i gang. Hvis du er nysgerrig eller overvejer denne model for din produktionsvirksomhed, skal du læse videre til slutningen.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing