Preductions and trends 2021

Få de største 2021' tendenser inden for Product Information Management, Digital Marketing, eCommerce og Content Management.

Vi har lagt 2020 bag os. Året, hvor pandemien forstyrrede hele økonomien og tvang flere brancher til at tænke kreativt for at overvinde disse udfordrende tider. I forbindelse med dette oplever vi en betydelig vækst inden for ehandel.

Når vi kigger ind i 2021, skal ehandelsvirksomhederne følge med de største tendenser, som markedet står over for. Året 2020 har handlet om at levere den bedst mulige oplevelse, uanset om vi taler kunde-, handels- eller produktoplevelse, og det vil fortsætte i 2021.

Hos DynamicWeb oplever vi en stigende efterspørgsel efter løsninger, der gør det muligt for virksomheder at levere den bedst mulige indkøbsoplevelse, der kombinerer online- og offlineoplevelsen. Derfor har vi undersøgt de vigtigste tendenser inden for vores ekspertiseområder: Product Information Management, Digital Marketing, eCommerce og Content Management.

Disse fire områder er nøglen til at skalere succes med ehandel. Når du har læst dette whitepaper, bør du have et klart billede af, hvad fremtiden bringer for din onlinebutik.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing