The new potential in B2B eCommerce

Dette white paper vil fokusere på nogle af de mest komplekse udfordringer inden for B2B ehandel for at finde ud af, hvordan succesfulde virksomheder har formået at vende dem til konkurrencefordele.

Nye tal fra Forbes viser, at B2B markedet vil blive mindst dobbelt så stort som B2C markedet ved udgangen af 2020. Det skyldes primært stigningen i antallet af B2B webshops drevet af producenter, distributører og engros virksomheder, som alle kæmper for at imødekomme kundernes krav om, at kunne shoppe online. 

I takt med at konkurrencen bliver hårdere bliver marginerne mindre, og det tvinger B2B virksomheder til at gå online for at forblive konkurrencedygtige og profitable. Dog er der stadig mange B2B virksomheder, som endnu ikke råder over den nødvendige teknologi eller kaptacitet, som det kræver at levere solide online kundeoplevelser. 

Udnyt potentialet med en Dynamicweb B2B og B2C webshop

Digitalisér din forretning og fokusér på dine kunder ved at forenkle komplekse forretningsprocesser. Få flere konverteringer, øg din bundlinje og servicér dine kunder via alle digitale kanaler. Lær mere om Dynamicweb B2B og B2C webshop.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing