Blog

Enkel oprettelse af brugerdefinerede kataloger: En guide til at skabe kampagnespecifikke materialer

Denne guide beskriver trinene til at skabe engagerende, brand-centreret kampagnemateriale, der sikrer, at dine produkter skiller sig ud, og at din historie resonerer effektivt.

At lave et katalog, der indfanger essensen af en kampagne og præsenterer dine produkter i det bedste lys, er ikke en nem opgave. Men med de rette værktøjer og den rette tilgang kan det blive en problemfri og endda fornøjelig proces.

DynamicWeb Publications forenkler skabelsen af skræddersyede kataloger, så du kan fortælle dit brands historie med stil og substans. 

Manufacturing company packing orders

Trin 1: Definer dine kampagnemål

Før du kaster dig over designet, skal du gøre dig klart, hvad du ønsker at opnå. Er det at fremvise en ny produktlinje, fremhæve sæsonbestemte tilbud eller støtte et specifikt marketinginitiativ? Dine mål vil styre indholdet og designet af dit katalog.

Trin 2: Saml dit indhold

Saml alle nødvendige produktoplysninger, billeder og branding-elementer. Med DynamicWeb Publications kan du trække disse data direkte fra dit eksisterende PIM, ERP eller CMS. Det sikrer, at dit katalog indeholder det mest aktuelle og sammenhængende indhold.

Trin 3: Vælg en skabelon eller start på en frisk

Uanset om du foretrækker at arbejde ud fra en skabelon eller designe fra bunden, tilbyder DynamicWeb Publications en brugervenlig visuel editor. Vælg et layout, der stemmer overens med din brandidentitet og dit kampagnetema, så du sikrer konsistens på tværs af alle materialer.

Trin 4: Tilpas dit layout

Nu kommer den sjove del - tilpasningen. Træk og slip elementer for at skabe et layout, der fortæller din historie. Inkorporer billeder af høj kvalitet, engagerende beskrivelser og konsekvent branding for at skabe et visuelt overbevisende katalog.

Nedenfor kan du se en gennemgangsvideo af vores projektleder Jennifer Johansen, der navigerer gennem publikationerne og forklarer mulighederne i tilføjelsen. 

Trin 5: Berig med historiefortælling

Alle produkter har en historie. Brug denne mulighed til at væve fortællinger omkring dine produkter, så de bliver mere end bare elementer på en liste. Storytelling kan skabe følelsesmæssige forbindelser og give kontekst, der løfter kundeoplevelsen.

Trin 6: Gennemgå og revider

Gennemgå dit katalog for konsistens, nøjagtighed og brandtilpasning. Sørg for, at produktoplysningerne er opdaterede, og at priserne er korrekte. Det er afgørende, at kataloget er fri for fejl, før det distribueres.

Trin 7: Nemt at generere og distribuere

Når alt er på plads, kan du bruge DynamicWeb Publications til at gemme dine kataloger som en PDF. Du kan oprette forskellige versioner til forskellige målgrupper eller sprog, alt sammen med blot et par klik. Derefter kan du distribuere dine kataloger via de relevante kanaler, hvad enten det er på tryk eller online.

Trin 8: Analyser og tilpas

Når dit katalog er ude i verden, skal du indsamle feedback og analysere dets performance. Brug denne indsigt til at forbedre fremtidige udgaver og sikre, at hvert katalog er mere effektivt end det forrige.

Konklusion: Dit brand præsenteret på smukkeste vis

Det behøver ikke at være en uoverskuelig opgave at skabe skræddersyede kataloger. Med DynamicWeb Publications kan du præsentere dit brand og dine produkter på en måde, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også i overensstemmelse med dine marketingmål.

DynamicWeb Publications

Forenkle arbejdsgange for redaktører, salgsteams og marketingfolk

Automatiser processen med at producere professionelle PDF-dokumenter som prislister, kataloger og datablade med blot et par klik!

Brugervenlig, visuel editor uden kode giver dig mulighed for at oprette dokumenter hurtigt og i stor skala.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing