Nyhed

DynamicWeb fortsætter solid og fremskyndede vækst

DynamicWeb

DynamicWeb, en førende leverendør af Digital Experience Platform (DXP) til mellemstore virksomheder, annoncerede i dag endnu et kvartal med 27% vækst sammenlignet med sidste år.

E-handel og digital transformation momentum

DynamicWebs DXP har bidraget til at skabe vækst og e-handelssucces blandt kunder over hele verden. DynamicWebs DXP funktioner integrerer til en lang række Microsoft ERP-, andre ERP- og tredjepartssystemer, som giver kunderne mulighed for at fremskynde deres digitale transformation og skalere deres e-handelssucces.

For at imødekomme kundernes stigende behov for hurtig implementering med lav risiko, tilbyder Dynamicweb turnkey løsninger til B2B e-handel, der giver mulighed for at starte en B2B webshop / kundeportal på meget kort tid - uden et komplekst it-projekt. Læs mere her.

E-handel og digital transformation momentum

Den hurtige vækst, som vi fortsætter med at se på tværs af tidligere regnskabsår, er et resultat af vores vision for e-handel  og vores evne til at levere en platform, der er let at implementere og bruge, hvilket danner fundamentet for at skabe bedre shoppingoplevelser.

Christian Beer, CEO hos Dynamicweb.

Flere kunder vælger Dynamicweb

Siden 1. juli 2020 har Dynamicweb fået en lang række nye kunder på tværs af lande, brancher og vertikaler, herunder bl.a.:

  • Neets: Den førende AV-producent i Skandinavien
  • Beirholm: Webshop med salg af luksuriøse hoteltekstiler
  • Jensen Group: Automatisk håndtering af hele vasketøjsprocessen
  • Carrier: Opvarmnings-, ventilations- og klimaanlæg
  • Kent: Brancheførende eksperter indenfor stripbehandling designet med innovativ teknik

Om DynamicWeb

DynamicWeb tilbyder kunder en markedsledende cloudbaseret Digital Experience Platform. Vi sætter kunderne i stand til at levere fantastiske kundeoplevelser og skalere e-handelssucces gennem de bedste løsninger inden for Content Management, Digital Marketing, E-handel og Product Information Management.

DynamicWebs 300+ partnere og 200+ medarbejdere fordelt på kontorer i hele verden er stolte af at støtte mere end 4.000 brands som bl.a. Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Med DynamicWebs software løsning kan disse kunder skabe langvarige kundeforhold, øge omsætningen og skalere deres forretning.

Solid vækst i medarbejderstaben

Dynamicweb udvider ikke kun sit globale partnernetværk og sin kundebase. Siden 1. juli 2020 har Dynamicweb ansat 29 nye kollegaer, hvilket er en rekord. Dynamicweb er dermed godt rustet til at fortsætte sin hurtigt accelereret vækst i de kommende år.  Vil du med på rejsen? Se vores ledige stillinger her.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing