Nyhed

DynamicWeb genoptager dansk partnerskab med Columbus

DynamicWeb

Gammel kærlighed ruster som bekendt ikke og som et led i en større genstart har vi i fællesskab med Columbus fået et godt øje til hinanden igen.

Vi er glade for endelig at fortælle, at vi har genoptaget et 20 år gammelt strategisk partnerskab med IT-konsulenthuset Columbus som et led i en større re-boot på det danske marked. 

Sammen med Columbus, der har nordens største digital commerce afdeling, tænder vi igen op for kedlerne omkring et dansk partnerskab, der blev indledt for 20 år siden. Tiderne og præmisserne for digital commerce og digitale ydelser har ændret sig, derfor har Columbus oprustet deres digital commerce indsats, hvor vi er glade for at et genoptaget partnerskab bliver en vigtig brik i deres commerce forretning.

Partnerskabet styrkes nu ved blandt andet at udnytte synergierne mellem Columbus’ kundebase og position i markedet samt vores innovative tilgang til digital handel - på den måde sikres det at kunderne ikke har flere leverandører i deres hverdag, men derimod en samlet pakke.

 

I de tidlige 00'ere var Columbus' samarbejde med os primært fokuseret på at tilbyde e-commerce som et ekstra lag til deres kunders løsninger, men det var ikke deres hovedfokus. Nu har Columbus ændret strategi og integreret e-commerce dybt i deres kerneforretning. Skiftet gør det ideelt for os at genoplive vores samarbejde. Mange af de kunder, der startede med Columbus, er fortsat loyale over for os.

Christian Beer, CEO og co-founder i DynamicWeb

Mere end blot en fornyelse

Med dette genoplivende samarbejde får vi en partner, der ikke kun besidder dybdegående kompetencer, men også en effektiv tilgang til markedet. Både DynamicWeb og Columbus er to virksomheder, der kender markedet godt og som samtidig har globalt udsyn og dermed kan levere til globale virksomheder.

Med en industriel udvikling mod 'Composable' løsninger, ser vi samarbejdet som en afgørende faktor i vores fælles evne til at imødekomme kundernes skiftende behov og styrke deres position i digital handel på det danske marked.

Vores genoplivning af partnerskabet med DynamicWeb er mere end blot en fornyelse; det er en strategisk og taktisk beslutning, der afspejler vores fælles vision om at levere integrerede og effektive løsninger til vores kunder. Med vores omfattende erfaring og eksisterende kundebase, kombineret med DynamicWebs tilgang, ser vi en stærk synergi, der vil gavne vores kunder på den lange bane. Partnerskabet er et skridt i at konsolidere vores rolle som førende inden for digital transformation.

Jesper Neergaard Paustian, Vice President i Digital Commerce hos Columbus.

Om Columbus

Columbus er en global konsulentvirksomhed med speciale i digital transformation. De tilbyder en omfattende portefølje af egne og partnerbaserede løsninger og har branchens måske bedste digitale rådgivere, specialister og projektledere. De er kendt for at besidde dyb branche-, forretnings- og procesforståelse kombineret med stor viden om de nyeste digitale teknologier og løsninger. Columbus er eksperter i at designe, udvikle, implementere, opgradere, vedligeholde og drifte forretningskritiske applikationer, der sikrer virksomheders succes. Columbus har erfaring fra og med mange forskellige brancher og funktioner, og har bevist vores evne til solid værdiskabelse gennem de sidste 30 år i 9.000 projekter for 1.100 kunder globalt.

Læs mere om DynamicWeb og Columbus her. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing