Nyhed

Forrester inkluderer Dynamicweb PIM i ny rapport

DynamicWeb

DynamicWeb er med i Forrester’s nyeste rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forrester’s Overview Of 22 PIM Providers."

Forrester har lister 22 PIM leverandører baseret på en analyse af PIM-markedet og har offentliggjort resultaterne i rapporten “Now Tech: Product Information Management”. Den anerkendte forskningsvirksomhed har fremhævet DynamicWeb PIM, som værende en af de bedste PIM-løsninger på markedet, hvilket er en stor anerkendelse og positionerer DynamicWeb PIM som ​​ markedsledende.

Vi er utrolig stolte af at være en del af Forresters nyeste analyse, da vi har arbejdet hårdt for at udvikle Dynamicweb PIM til at blive en etableret platform i markedet. At blive inkluderet i Forresters forskning er en stor anerkendelse af vores arbejde, og vi vil fortsætte med at udvikle vores PIM system til at blive endnu bedre i fremtiden.

Christian Beer, CEO hos Dynamicweb.

Hvad er PIM og hvorfor?

Mange produktvirksomheder oplever, at digitaliseringen kan medføre en række udfordringer med at levere ensartede produktoplysninger på tværs af digitale kanaler. Det er netop her, at et PIM system har sin berettigelse, da det organiserer produktdata, kan forbedre salg og kundeoplevelser, og fremskynder time-to-market.

Blandt vores +4.000 kunder globalt ser vi en stigende efterspørgsel på PIM, da alle vores kunder er en del af værdikæder, hvor produktinformation skal leveres up- og downstream. Sammen med markedspladser og behovet for produktark og kataloger, er det drivkraften for efterspørgslen på PIM, som vi i øjeblikket ser. 

Christian Beer, CEO hos Dynamicweb.

PIM fra Dynamicweb

DynamicWeb PIM indeholder alle de værktøjer, som du har brug for til håndtering af produktinformation. Det er alt fra et 360-graders overblik og kontrol, en fleksibel datastruktur og digitale assets til produktberigelse og nedarvning, multiredigering og sprogversionering.

Løsningen kan implementeres stand-alone eller som en del af den integrerede Business Suite sammen med eCommerce, Content Management og Marketing Automation. Dynamicweb integrerer til Microsoft Dynamics ERP-systemer som Business Central, F&Q, NAV og AX. Derudover er DynamicWeb PIM udviklet med et brugervenligt UX som gør det nemt at berige, validere og publicere dine produktinformationer til digitale kanaler, markedspladser og kataloger.

DynamicWeb har for nyligt udgivet en ny whitepaper om tendenser i PIM-markedet anno 2020 - inklusive centrale overvejelser ved udvælgelse af den rigtige PIM-løsning. Download den her.

Om DynamicWeb

DynamicWeb tilbyder kunder en markedsledende cloudbaseret Digital Experience Platform. Vi sætter kunderne i stand til at levere fantastiske kundeoplevelser og skalere e-handelssucces gennem de bedste løsninger inden for Content Management, Digital Marketing, E-handel og Product Information Management.

DynamicWebs 300+ partnere og 200+ medarbejdere fordelt på kontorer i hele verden er stolte af at støtte mere end 4.000 brands som bl.a. Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Med DynamicWebs software løsning kan disse kunder skabe langvarige kundeforhold, øge omsætningen og skalere deres forretning.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing