Nyhed

VENZO & DynamicWeb indgår strategisk samarbejde

DynamicWeb

Det digitale konsulenthus VENZO og DynamicWeb indgår strategisk vigtigt samarbejde – første projekt bliver lanceringen af VENZO’s nye forretningsben ’Experience & Commerce’.

Experience & Commerce

Det nye forretningsben, ’Experience & Commerce’ er en ny tilgang til rådgivning og digitale løsninger for VENZO, som har til hensigt at hjælpe kunder med at bryde barrieren mellem den traditionelle operationelle IT-forretning og eCommerce, herunder data drevet Customer Experience.

Til dette formål spiller DynamicWeb’s Commerce Suite en vigtig rolle som teknisk fundament for fremtidige løsninger.

”I VENZO har vi en mangeårig erfaring i digitalisering og strategi. Den digitale transformation er mere og mere kommerciel, hvilket udfordrer eksisterende operative systemer. Netop det område er i fokus hos os og derfor ser vi et stort perspektiv i vores nye forretningsområde.

DynamicWeb har opskaleret væsentligt på PIM og Commerce, samt ændret produktet til API-baserede microservices, som matcher vores forståelse for composable commerce og giver VENZO en unik mulighed for at skabe lagt mere skalerbare eCommerce løsninger, med højere driftssikkerhed og forenklet kompleksitet mellem produkter og kundedata”, udtaler Ole Jensen, Director hos VENZO Experience & Commerce.

DynamicWeb’s Commerce platform bliver en væsentlig byggesten i udviklingen af vores partnerskab med VENZO. Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi glæder os til at indtage en vigtig rolle i VENZO’s nye forretningsben ”Experience & Commerce” – samt indgå flere lignende samarbejder på sigt.

Om Venzo

VENZO har mange års erfaring inden for digitalisering og strategi. Som digitaliseringspartner har VENZO fokus på din forretning og din organisation. Dit IT-setup er afgørende for din virksomhed vækst. Afgørende for, at dine medarbejdere kan være effektive. Afgørende for informationsdeling. Afgørende for, at du kan tage de rette beslutninger. Og afgørende for mange andre ting.

Den digitale transformation er mere og mere kommerciel, hvilket udfordrer eksisterende operative systemer. Netop det område er i fokus hos VENZO og derfor ser vi et stort perspektiv i vores nye forretningsområde ’Experience & Commerce’.

Læs mere om VENZO

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing