End-of-life Software

Så din software har nået end-of-life. Hvad sker der nu?

Det oplagte svar er måske at opgradere til den seneste understøttede version og bare fortsætte. Vi opfordrer dig dog til at bruge denne lejlighed til at genoverveje din digitale forretning og overveje, om det måske ville være bedre at prøve noget nyt.

Når forretningskritisk software når end-of-life (EOL), er der flere vigtige faktorer, du skal være opmærksom på og forholde dig proaktivt til for at træffe en informeret beslutning om det næste skridt for din virksomhed. Hvis du overvejer alternative softwaremuligheder og prioriterer sikkerhed og kompatibilitet, kan du mindske de risici, der er forbundet med end-of-life-software.

Vi har samlet en liste over kritiske smertepunkter, du kan støde på med din EOL-software, og hvorfor DynamicWeb kan være løsningen.

Kritiske pain points ved EOL-software

Begrænsninger i softwaren

EOL-software mangler adgang til de nyeste funktioner, forbedringer og teknologiske fremskridt, der er tilgængelige i nyere alternativer. Virksomheder kan være begrænset i deres evne til at udnytte innovative muligheder eller imødekomme skiftende kundekrav. Det kan hæmme konkurrenceevnen, hindre vækstmuligheder og påvirke kundetilfredsheden.

Mangel på support

End-of-life-software mister officielle tekniske supportkanaler, hvilket kan gøre det svært at fejlfinde problemer, adressere brugernes bekymringer eller søge vejledning, når det er nødvendigt. Virksomheder kan opleve længere nedetid, øgede svartider og nedsat generel systemsikkerhed.

Stigende licens- og vedligeholdelsesomkostninger

Efterhånden som softwaren når end-of-life, bliver det mere udfordrende og dyrt at vedligeholde og supportere den. Virksomheder kan være nødt til at stole på dyre tilpassede supportaftaler, tredjepartsleverandører eller dedikerede interne ressourcer til at håndtere problemer eller udføre vedligeholdelsesopgaver. Disse ekstraomkostninger kan belaste budgettet og aflede ressourcer fra andre strategiske initiativer.

Sikkerhedsrisici

En af de største bekymringer, når software når end-of-life, er de øgede sikkerhedsrisici. Ikke-understøttet software modtager ikke længere sikkerhedsopdateringer, hvilket gør den sårbar over for nye trusler og exploits. Virksomheder kan blive udsat for databrud, kompromittering af systemer eller problemer med overholdelse af lovgivningen, hvilket potentielt kan føre til økonomiske tab, skade på omdømme og juridiske konsekvenser.

Derfor bør du overveje DynamicWeb Composable Commerce Suite

Drag fordel af stærke out-of-the-box-funktioner og kom hurtigt videre

DynamicWeb tilbyder et omfattende sæt værktøjer, herunder CMS-, eCommerce-, PIM- og marketingfunktionalitet og standardintegration til ERP-systemer som MS Dynamics. 

Det giver dig en forenklet, men konkurrencedygtig platform, der indeholder færre systemer og integrationer end andre løsninger, og som giver brugerne adgang til alt i én grænseflade.

At have de nødvendige værktøjer i én platform og ét interface kan i høj grad reducere kompleksiteten, forenkle forretningsprocesser og skabe en brugervenlig oplevelse, selv for dem med lidt teknisk erfaring.

Dette unikke tilbud er ofte et attraktivt udgangspunkt, både hvad angår omkostninger og tid, for mange virksomheder, der ønsker at komme hurtigt i gang og skalere, mens de går.

Byg smukke webshops, der performer godt på alle enheder med DynamicWeb Swift

Med DynamicWeb Swift får du hjemmesideskabeloner, der er nemme at redigere, og alle de funktioner, du har brug for til at drive en succesfuld onlineforretning. Alt i Swift er bygget på best-practices for at sikre flot udseende og ydeevne.

Swift-skabelonerne kræver ingen/lav kode, hvilket reducerer risikoen og giver dig mulighed for at gå live hurtigere, da det gør det mindre kompliceret at bygge og konfigurere smukke B2B- og B2C-hjemmesider, der giver gode kundeoplevelser.

Konkurrencedygtig licensafgift

DynamicWeb tilbyder et meget konkurrencedygtigt licensgebyr, der ofte er lavere end de populære open source-systemer, da disse ofte inkluderer forskellige skjulte gebyrer og ekstraomkostninger til brugerdefineret kodning af funktioner, der leveres som standard med DynamicWeb.

Ved at vælge et opdateret og omkostningseffektivt softwarealternativ kan du reducere dine licens- og vedligeholdelsesudgifter og i stedet fokusere dit budget på at skabe ny forretning.

Fantastisk partnernetværk

Med mere end 300 certificerede DynamicWeb-partnere over hele verden er du garanteret at finde en partner, der kan hjælpe dig med at opfylde dine digitale ambitioner.

Ingen begrænsninger

DynamicWeb er bygget på den nyeste .NET-teknologi med en komponerbar MACH-baseret arkitektur (Microservices, API-first, Cloud, Headless) og er i stand til at understøtte enhver moderne forretning og virksomhedshandelsopsætning, hvilket giver den ydeevne, skalerbarhed, kompatibilitet på tværs af platforme, sikkerhed og udviklerproduktivitetsfordele, der er nødvendige for at køre en vellykket e-handelsplatform. 

Vores fleksible udvidelsesramme giver dig mulighed for at tilføje eller ændre hjemmesidefunktionalitet, oprette dine egne apps og integrere med andre systemer.

Lær mere

Så hvis du leder efter en løsning, der giver gode kundeoplevelser og kan håndtere en bred vifte af digitale udfordringer - nu og i fremtiden, så er DynamicWeb Commerce Suite måske det perfekte match for dig.

Se selv, hvorfor mere end 4.000 succesfulde virksomheder allerede har valgt DynamicWeb til at skalere og optimere deres forretning ved at booke en demo i dag.

Eller læs mere om DynamicWeb Commerce Suite i vores brochure.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing