Få en beregning på din besparelse

Lad os sammen afdække, hvor meget PIM kan spare dig.

Gemmer dine produktinformationer sig i forskellige dokumenter på tværs af din virksomhed? 

Så kan det både koste dig unødvendige arbejdstimer og resultere i dårlige købsoplevelser for dine kunder.

Et PIM-system kan derfor spare dig på mere end et parameter. Med bedre datakontrol får du mere effektive arbejdsgange, hvor du let som en leg håndterer, bruger og opdaterer dine produktinformationer. 

Hvilket i sidste ende understøtter en bedre købsrejse for dine kunder – en nødvendighed hvis du vil opretholde loyaliteten og fastholde dine kunder. 

Bestil en uforpligtende produktbesparelse og afklar dit potentiale via formularen.

+4.000 virksomheder bruger DynamicWeb

Ege Carpets får flere henvendelser med deres nye hjemmeside

Lancering af nye kollektioner var en udfordring for Ege Carpets’ gamle webshop. Her kunne man ikke berige produkter inden lanceringsdagen, hvilket betød, at alle produktinformationer ofte først var opdateret flere dage efter en lancering.

Sammen med DynamicWeb har Ege Carpets fået en flot og æstetisk hjemmeside, som har leveret strålende resultater på få måneder: 1600 leads, en 6% stigning i kundedatabase og trafikken til vareprøvebestillingssiden er øget med 250%.

En ny hjemmeside viser Flexlux’ mere end 900.000 produktvarianter

Møbelvirksomheden Flexlux manglede en hjemmeside, som kunne vise deres samlede produktsortiment og imødekomme et stigende salg fra webshop-kunder. Det fik de i samarbejde med DynamicWeb.

Den nye side viser uden problemer de mere end 900.000 produktvarianter. Derudover er det blevet hurtigere og nemmere at opdatere produktdata- og billeder, hvilket betyder, at Flexlux ikke længere drukner i manuelt arbejde.

Korsør Hvidevarecenters nye webshop sparer dem 900 arbejdstimer årligt

Hos Korsør Hvidevarecenter besluttede man sig for at udbygge webshoppen. Og særlig de komplekse arbejdsprocesser ville man gerne forsimple i forbindelse med den opdatering. Løsningen faldt på DynamicWeb.

Resultatet? Korsør Hvidevarecenter er gået fra 500 produkter på webshoppen til knap 10.000, og med det bredere sortiment er antallet af ordrer fordoblet og ordrestørrelserne steget med 50% – og så har de ovenikøbet sparet 900 arbejdstimer årligt.

Cases

Få at vide, hvordan store virksomheder verden over vokser og optimerer med DynamicWeb.

 

Downloads

Få inspiration, download white papers, se webinarer og meget mere.

 

Event & Webinars

Tilmeld dig til DynamicWeb events og webinarer.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing