Prøv DynamicWeb selv

Prøv DynamicWebs online demo og få fuld adgang til platformens mange features såsom PIM, eCommerce, Marketing og CMS i dit eget tempo.

Gå på opdagelse i vores online demo miljø og få adgang til alle DynamicWeb funktionaliteter. Tag vores eCommerce demo sites på en prøvetur! 

Få adgang til demoen og følg vores steps for at lære

  • Hvor hurtigt du kan opsætte en B2B, B2C eller B2A ehandelsløsning med intuitivt CMS
     
  • Hvor nemt du kan berige produktdata og distribuere det på tværs af alle dine kanaler i PIM-systemet
     
  • Hvordan du håndterer flere webshops og sproglag med en konfigurabelt visual designer
     
  • Hvordan du personaliserer dine email marketing indsatser efter dine kunders købsadfærd

+4.000 virksomheder bruger DynamicWeb

Ege Carpets får flere henvendelser med deres nye hjemmeside

Lancering af nye kollektioner var en udfordring for Ege Carpets’ gamle webshop. Her kunne man ikke berige produkter inden lanceringsdagen, hvilket betød, at alle produktinformationer ofte først var opdateret flere dage efter en lancering.

Sammen med DynamicWeb har Ege Carpets fået en flot og æstetisk hjemmeside, som har leveret strålende resultater på få måneder: 1600 leads, en 6% stigning i kundedatabase og trafikken til vareprøvebestillingssiden er øget med 250%.

En ny hjemmeside viser Flexlux’ mere end 900.000 produktvarianter

Møbelvirksomheden Flexlux manglede en hjemmeside, som kunne vise deres samlede produktsortiment og imødekomme et stigende salg fra webshop-kunder. Det fik de i samarbejde med DynamicWeb.

Den nye side viser uden problemer de mere end 900.000 produktvarianter. Derudover er det blevet hurtigere og nemmere at opdatere produktdata- og billeder, hvilket betyder, at Flexlux ikke længere drukner i manuelt arbejde.

Korsør Hvidevarecenters nye webshop sparer dem 900 arbejdstimer årligt

Hos Korsør Hvidevarecenter besluttede man sig for at udbygge webshoppen. Og særlig de komplekse arbejdsprocesser ville man gerne forsimple i forbindelse med den opdatering. Løsningen faldt på DynamicWeb.

Resultatet? Korsør Hvidevarecenter er gået fra 500 produkter på webshoppen til knap 10.000, og med det bredere sortiment er antallet af ordrer fordoblet og ordrestørrelserne steget med 50% – og så har de ovenikøbet sparet 900 arbejdstimer årligt.

Cases

Få at vide, hvordan store virksomheder verden over vokser og optimerer med DynamicWeb.

 

Downloads

Få inspiration, download white papers, se webinarer og meget mere.

 

Event & Webinars

Tilmeld dig til DynamicWeb events og webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing